KNEZ PETROL BIH

 

KNEZ PETROL BOSNA I HERCEGOVINA, počeo je sa radom u julu 2015. godine.

 

Osnovna delatnost KNEZ PETROL-A  BOSNA I HERCEGOVINA je vršenje
transportnih usluga. Ugovorom potpisanim sa G Petrol d.o.o. Sarajevo, Nis Petrol Banja Luka  vršimo transportne usluge za ove kompanije.

 

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

KNEZ PETROL KARTICA

 

Potpisivanjem ugovora o zajedničkoj saradnji sa NESTRO PETROL-om a.d. Banja Luka, proširili smo kapacitete kartičnog sistema KNEZ PETROL-a doo. Projekat proširenja kartičnog sistema je nazvan JEDNA KARTICA U DVE ZEMLJE.

 

U praksi projektom proširenja kartičnog sistema kako KNEZ PETROL-ovim klijentima, tako i klijentima NESTRO PETROL-a omogućeno je da karticu koju poseduju koriste kako u Srbiji, tako i u Bosni i Hercegovini, po sistemu odloženog plaćanja, bez dodatnih troškova i administracije u skladu sa ugovorom koji poseduju.

 

Karticu KNEZ PETROL-a mozete koristiti na svim Bs NESTRO PETROL-a.

Karticu NESTRO PETROL-a, mozete koristiti na svim Bs KNEZ PETROL-a.

 

Zakljućivanjem kupoprodajnog ugovora sa NESTRO PETROL-om a.d Banja Luka  i KNEZ  PETROL-om d.o.o. Banja Luka o kupoprodaji naftnih derivata, KNEZ PETROL Banja Luka je obezbedio dugoročan i siguran poslovni angažman, jedan u nizu na putu ka liderskoj poziciji u regionu.

 

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

 

 

 

Knez petrol BIH

KNEZ PETROL Ekološka odgovornost

 

Kompanija KNEZ PETROL kao društveno odgovorna, koristi vozni kamionski park isključivo sa eko motorima.
Zaštita životne sredine je naš prevashodni cilj. Svi naši proizvodi podležu svim aktuelnim eko normama u fazi od  proizvodnje do distribucije.