Knez Petrol - transport

 

KNEZ PETROL BOSNA I HERCEGOVINA, počeo je sa radom u julu 2015. godine.

 

Osnovna delatnost KNEZ PETROL-a  BIH  je vršenje transportnih usluga. Ugovorom potpisanim sa G Petrol Sarajevo, NIS Sarajevo vršimo transportne usluge za ove kompanije.

 

Kompanija KNEZ PETROL poseduje jedan od najboljih voznih parkova, namenjen snabdevanju prodajnih objekata i krajnjih kupaca.

 

Vozni park se sastoji od vozila sa euro 5 motorima vozila za prevoz tečnog naftnog gasa. Sva vozila koja koristimo za prevoz derivata su aluminijumske cisterne sa 3 do 7 komora, mogućnošću prevoza 2 različite vrste derivata. Vozila poseduju digitalne merne grupe sa štampačima, baždarene od strane zavoda za merenje i opremljena su sa podnim punjenjem (euro utakanje), elektro sondama, posudama za aditive, pumpom za istakanje u nadzemne i podzemne rezervoare kao i crevima za istakanje od 50m (tanka creva sa pištoljem) i 20m (debela creva).

Nosivosti cisterni za naftne derivate (BMB, Euro Diesel) su 17.000L, 30.000L i 35.000L, dok cisterne za prevoz naftnog tečnog gasa mogu da prevezu 25.000kg ovog derivata. Sve cisterne za prevoz naftnog tečnog gasa poseduju digitalne Macola volumerte. Kompanija poseduje manje kamione sa prikolicama, nosivosti 5.000L, 10.000L i 15.000L za manje narudžbine. Novina u našem voznom parku je i cistena kojom vršimo usluge vakuumiranja gasnih rezervoara.

 

Kontakt informacije

 

KNEZ PETROL d.o.o.

Braće Pišteljića 6, Banja Luka, 78000, Banjaluka, BIH

tel: +387 51 491-177

fax: +387 51 491-176

email: office@knezpetrol.ba

 

KNEZ PETROL Ekološka odgovornost

 

Kompanija KNEZ PETROL kao društveno odgovorna, koristi vozni kamionski park isključivo sa eko motorima.
Zaštita životne sredine je naš prevashodni cilj. Svi naši proizvodi podležu svim aktuelnim eko normama u fazi od proizvodnje do distribucije.